HOMESCHOOLER Mom

Foto saya
a mom of homeschool twinnies (boy and girl), an ex architect, a lecturer, a crafter, and a children book's author and illustrator. loves drawing, crafting, illustrating, making pretty things..

Hi there...

Thanks so much for taking time out of your day to stop by my little space! i am happy to share my daily activities (homeschooling, green living, writing, ilustrating & crafting) and hope you enjoy it...

-Dini-

dkwardhani@yahoo.com



Senin, 30 April 2012

Ribbon Embroidery on Felt

I always love to try and experiment on new craft technique. So far I learn how to crocheting and I learn Ribbon Embroidery and my first trial was on felt.




I made a simple pouch with a ribbon embroidery touch on it
satisfied? not really.. ^^ so I decided to buy a ribbon embroidery book and made another try
not on felt actually.. but combine with felt ^^



11 komentar:

  1. wah, lucu juga kalau sulam pita dikombinasiin dengan felt ... kemarin rajut sama felt ... besok apa lagi yaah ... tapi kayaknya teuteup ga bisa ninggalin felt, hihihi ^_^

    BalasHapus
    Balasan
    1. iya mbak ning entah kenapa aku selalu kembali pada si felt :D

      Hapus
  2. huhuhu.. canteknyaa.. sbnrnya pengen bisa sulam pita jg, ada workshopnya 2minggu lg di Sby, tp pas berhalangan :(( padal pengen nyoba bisa ga nyulam pita di rajutan2ku..

    BalasHapus
    Balasan
    1. sebenernya gampang mb nov, aku beli buku yang untuk pemula. mawar laba-laba itu ternyata mudah sekali :D trial and error nanti tahu sendiri gimana yang bagus :)

      Hapus
  3. Balasan
    1. makasih banyak mb Pingkan :), aku kemarin mampir lihat home sweet home tapi ngga bisa komen :( krn mati terus inet ku

      Hapus
  4. Cantik banget mbak :) buku sulam pita ku sudah ada, nanti pas kembali ke rumah mau cobain ah :)

    BalasHapus
    Balasan
    1. hai hai dweedy ^^ ayooo coba seneng lho :D

      Hapus
  5. cakeepp mba dini...dulu pnh bikin tp skrg udh pd lupa semuaaaa...huhu :(

    BalasHapus

you might also like these stories

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...